Rust in het midden van de storm

Wie in de schuilplaats van de Allerhoogste is gezeten, vernacht in de schaduw van de Almachtige. (…)Met zijn vleugels beschermt Hij u, en onder zijn vleugelen vindt u een toevlucht.

In welk seizoen je ook bent, ongeacht de omstandigheden die je omringen, kan de Heer je vrede, veiligheid en bescherming geven. Je hoeft niet bang te zijn, zelfs in het midden van een storm. De psalmist beschrijft dit prachtig: “Die in de geheime plaats van de Allerhoogste woont, zal blijven onder de schaduw van de Almachtige … Hij zal je bedekken met zijn veren, en onder Zijn vleugels zal je toevlucht nemen.”

Er is geen veiliger plaats in het universum dan onder de beschermende schuilplaats van de vleugels van jouw Verlosser. Het maakt niet uit wat voor soort omstandigheden je tegenop bokst. Je kunt de Heer aanroepen voor Zijn onbetwiste gunst, bescherming en vrede die het verstand overtreft.

Welke gezegende zekerheid heb je vandaag, als je weet dat er ALTIJD toevlucht en troost in de Heer is – je vrede, bescherming en voorziening!