Dag voor alleengaanden

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 07/09/2019
10:00 - 17:00

Locatie
Grace Family Church

Categorieën


Hierbij nog wat praktische informatie:
Deze dag gaat door in Woesten, Steenstraat 1 (Grace Family Chruch – kerk voor iedereen)
Deuren open vanaf 9u30.
Deze dag is volledig gratis en er wordt voor jullie een lunch voorzien.
Verloop van de dag:
– 9u30: onthaal
– 10u00: samenkomst 1 met lofprijs en prediking
– 12u00: middagpauze
– 13u30: samenkomst 2 – we worden even stil bij God. We verdelen ons in twee groepen en gaan in gesprek met Gerard en Lydia over hun en onze ervaring met alleengaan.
– 15u00: pauze met koffie en taart
– 15u45: slotsamenkomst met gelegenheid tot gebed, lofprijs en (kort) woord
– 17u00: afsluiten

 

Graag nodigen we je uit op onze eerste Dag voor Alleengaanden!
Met als thema “Het wachten waard – Leven in relatie” willen we zorgen voor een boeiende, verrassende dag waarbij worship, studie, leuke babbels en bediening allemaal aan bod komen. Als gastsprekers hebben we Gerard & Lydia de Groot (meer info onderaan deze pagina).
Gerard en Lydia zijn tot ongeveer hun 40ste single geweest. Ze zullen ook uit hun eigen ervaring spreken wat het betekent om ‘alleen te gaan’. Ze hebben al vaker voor alleengaanden gesproken en vele mensen bemoedigd.

We starten de dag om 10u en sluiten af om 17u. Over de middag is er een broodjeslunch voorzien.

Deze dag wordt gratis aangeboden, inschrijven is wel noodzakelijk en kan door een e-mail te sturen naar dagalleengaanden@gracefamilychurch.be

Ken je nog andere alleengaanden in je omgeving? Nodig ze uit!

Het gedetailleerdere dagschema zullen we later communiceren of hou de website in de
gaten. Deze info vind je ook op onze facebookpagina,

We zien uit naar je komst!

Afbeeldingsresultaat voor gerard en lydia de grootGerard de Groot is voorganger en oprichter van de Levend Woord Gemeente. Hij is samen met vier broers in een christelijk gezin opgegroeid in Rotterdam-Zuid. Van jongs af aan had hij een spraakgebrek, hij stotterde. Op 18 jarige leeftijd kwam hij radicaal tot bekering toen hij een bovennatuurlijke ontmoeting met Jezus had en begreep dat hij vergeving van zonden nodig had. Daarna is hij heel bewust zijn leven gaan leven voor God. Hij volgde een Discipelschap trainingschool bij Jeugd met een Opdracht en een Bijbelschool in België waar hij zijn Bachelor en Master haalde. In 1989 ervoer hij dat God
van hem vroeg om single te blijven. Daarna heeft hij tot zijn 40e bewust als single geleefd. Vlak voor zijn 40e ontmoet Gerard Lydia, zijn vrouw. Lydia is, net als Gerard, niet eerder getrouwd geweest en heeft gediend op het zendingsveld in Mozambique. Samen hebben zij een passie voor God, elkaar en de gemeente.